Топлото няма да избяга, запазваме си 20°

Горещото няма да избяга

Захлаждането, с което ни плашеха синоптици от началото на тази седмица, ще ни запази пролетните 20 градуса. Топлото няма да избяга, поне до края на седмицата. Първият от така наречените хладни дни /с около 20-тина градуса/ ще е днес. На зиморничавите наистина може и да е студено, но само рано сутрин или късно вечер, когато минималните температури са 3-5 градуса. През останалото време ще се радваме на слънче и жега до 21-22° по Целзий, а според някои прогнози-до 24.

В последният ден на октомври няма да вали, въпреки наличието на облачност през по-голямата част от деня. Следобед ще започне да прониква студен вятър от изток североизток, който ще свали температурите до въпросните 20-21 градуса след като послените два дни се радвахме на 25.

Времето се влошава на морето и планината. Над Черноморието ще шестват облаци и мъгла, плюс силно вълнение. В планините ще е ветровито и хладно до около 10 градуса.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ba
    bai spiro123456
    6 -1
    09:29, 31 окт 2013
    мептератури ?!?! К`во рече ? Христов само за кьор софри мислиш! Айде дано ГЕРБ дойдат се върнат на власт, та да има пак кебапчета. Ти много добре знаеш де какво да ти обяснявам.
  • 2
    Ba
    bai spiro123456
    6 -1
    09:30, 31 окт 2013
    мептератури ?!?! К`во рече ? Христов само за кьор софри мислиш! Айде дано ГЕРБ се върнат на власт, та да има пак кебапчета. Ти много добре знаеш де какво да ти обяснявам.
Последни новини