Футболът дава рамо на баскетбола довечера

Футболистите на "Хасково 2009" се подготвят за мача с "Ботев" Враца

Хасковският футболен клуб пожела успех на баскетболистките в мача им срещу „Берое“ довечера. Някои от футболистите дори заявиха, че ще присъстват в зала „Дружба“ да дадат рамо на момичетата.

На днешната пресконференция от футболния клуб изразиха надежда да наваксат пропуснатите точки от мача в Хасково срещу „Монтана“, в срещата с „Ботев“ Враца. Двубоят ще се играе на техен терен от 14:30 часа в събота.

„Очаква ни един доста труден мач. Въпреки това не ни е страх, тъй като всеки път излизаме за победа“, каза старши треньорът Димчо Ненов. Той допълни още, че всички състезатели са на линия и отбора се готви усилено.

До края на полусезона за „Хасково“ освен срещата във Враца остава още един мач – домакинство срещу отбора на Банско. След тях отборът има голяма пауза от близо 4 месеца. „Този период няма да се отрази благоприятно на младите футболисти. Възнамеряваме да запълним празнините с тренировъчен цикъл и контроли“, споделиха от ръководството на отбора. За такива срещи вече са водени преговори с Димитровград и Свиленград.

 

Анета Кутелова

Изпълнителният директор Николай Топузаков, ст. треньорът Димчо Ненов и Атанас Кръстев
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини