Microsoft ще подобри размяната на съобщения със Skype

Продуктовият мениджър на Skype Джеф Кунинс разказва пред The Verge за някои бъдещи промени, които можем да очакваме от приложението. Microsoft работят по възможност за синхронизация на съобщенията в Skype между множеството устройства, които един потребител ползва. До момента това е проблем, особено след като компанията накара потребителите на Windows Live Messenger да преминат към Skype.

След промените изпратените съобщения ще се получават навреме и като цяло приложението ще се представя много по-добре в това отношение. Досегашните проблеми се дължат на използваната peer-to-peer архитектура, но компанията преминава към нови сървъри, свързани с облака.

Microsoft очаква да разреши и един проблем, при който едно устройство продължава да звъни, въпреки че входящото обаждане вече е прието от друго място. Освен това очакваме и подобрения в работата на Skype за Windows Phone, и по-специално много изненади в изданието за Windows Phone 8.1. Разбира се, за момента не е ясно кога точно можем да очакваме която и да е от тези промени.

Източник: mobilebulgaria.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини