Пеят страхотно и танцуват секси, и неусетно си инструктиран (видео)

Затегнете коланите. Обикновено това го чуваме, но следващите инструкции са дълги и едва ли има пътник в самолета, който да ги е изслушал докрай. А са важни, защото от тях може да зависи живота на всеки един пътник. Е, как да ги накараме да научат правилата в самолета? От авиокомпанията на Ричард Брансън са се заели с проблема и вижте как са го решили във видеото по-долу.

Едва ли ще се разсеете, докато ви инструктират с песен и танц. Сещате ли се колко легендарно секси са стюрдесите... Добавяме и танцови звезди като Майк Сонг и Мад Чад - и безопасността е гарантирана, до последната инструкция. Поне тази на над 7,6 милиона, които с гледали клипа в YouTube за по-малко от седмица. И тов ако не е ефективен инструктаж...

Отгоре на всичко хората са поканени да танцуват на песничката с инструкциите и да качват клипчета на специално създадения за целта сайт http://VXsafetydance.com. Един танцьор в този онлайн кастинг ще получи шанса да участва в следващата версия на видеото на същата песничка. Да, ще падне голямо танцуване и запаметяване на жизненоважните правила за безопасност по време на полет.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини