Виктория Бобева - отново спортист на годината в Димитровград

Кметът Иво Димов връчи наградата "Спортист на годината" на Виктория Бобева

Боркинята Виктория Бобева стана отново спортист на Димитровград за 2013 година. На официална церемония снощи Бобева бе отличена заради бронзовия медал, спечелен в Купата на европейските нации, петите места, завоювани на Европейското и Световно първенство и др. постижения.

Второто място бе отредено за каратистката Дарина Михова от СК "Шинкиокушин", а третото – за Микяй Наим от СК по борба Димитровград.

Треньор на 2013 година в Димитровград стана бащата на Микяй –Салим Наим от клуба по борба. Втори се класира Иван Нондов от СК “Шинкиокушин”, а трети – Димитър Димов от СК по акробатика и скокове на батут”Младост”.

По време на церемонията бе обявено и името на учителя по физическо възпитание за 2013 година. Това е Димо Динков от ОУ “Алеко Константинов” Негови подгласници станаха Теменужка Пиронкова от ПМТ “Иван Вазов” и Петко Колев от ОУ “П.Славейков”.

В класацията за спортист на годината в Община Димитровград от 4-то до 10-то място се отличиха Мартин Бъчваров /СК по акробатика и скокове на батут“Младост”/, Димитър Иванов /СК по борба/, Антонио Бушев /СК Шинкиокушин/,Ивайло Костов /СК по джудо и джу-джицу “Бугари”/, Габриела Станчева и Жаклин Вълчева и Диана Сарафова /СК по акробатика и скокове на батут “Младост”.

Тази година бе присъдена и награда за дългогодишна спортна дейност, тя отиде при треньорът по баскетбол Никола Попов. Наградите връчиха кметът Иво Димов и председателят на ПК по образование към ОбС Тодор Тодоров. За доброто настроение на спортистите и деятелите се погрижиха от балет “Джани” към Детски и Младежки център.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

 

Каратистката Дарина Михова е втора в тазгодишната класация
Трети е възпитаникът на СК по борба Микяй Найм, понеже той е на лагер, наградата прие неговата майка
Дългогодишният треньор по баскетбол Никола Попов взе почетно отличие

Учителите по физическо за 2013 г. в Димитровград
Обща снимка на част от наградените спортисти

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини