Ярките и тонизиращи принтове на Пролет/Лято 2014

Принтовете са един от основните инструменти за дизайнерит. От  принта до голяма степен зависи настроението и влиянието на дрехата. Тенденциите за Пролет/Лято 2014 обещават да са ярки и тонизиращи, пише fashion.bg.

Флорални принтове

Още един сезон, в който ставаме свидетели на ръчно рисувани варианти, огромни цветни колажи, черно-бели версии, фотографски цветя, сюрреалистични изображения, многоцветни щампи, а дори и варианти, съсредоточени върху вътрешната структура на цветята.

 

На точки

Tочките възкръсват този сезон. Даден им е по-свеж дух, представени са чрез много атрактивен и привлекателен дизайн, изпълнени са с разнообразие от цветове. Тези цветове се отнасят както за фона, така и за самия принт. От друга страна, това многообразие от цветове разширява и самия размер на точките- от миниатюрен до макси.

На райета

Няма съмнение, че райетата са неугасваща тема за всеки сезон. През Пролет/Лято 2014.  те идват в супер творческа трансформация, превърнати в лъчисти океански вълни, сладки комбинации с флорални мотиви, прецизно изрязани форми. Райетата изненадват с приятни цветови комбинации и огромно разнообразие на абстрактни и каре-наподобяващи вариации.

Абстрактни принтове

Абстрактните принтове са доста актуални и са едно от новите попълнения в тенденциите за сезон Пролет/Лято 2014. Тези проекти включват огромно разнообразие от теми, цветя, минималистични отпечатъци, с нещо мистериозно и харизматично в тях.

 

Животински принтове

Отново и отново - всеки сезон и за всички променящите се модни тенденции, животинските принтове царуват и през Пролет/Лято 2014. Обновени и променени, те присъстват в колекциите с присъщите им блясък и шик.

Принтове с портрети и пейзажи

От минималистични прерийни принтове до абстрактни портретни версии, едновременно реалистични и илюстративни, тези са тенденция от съществено значение и са ново попълнение към акцентите за летния сезон. Основната цел на тези модели е да се създаде уникален ефект.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини