Продължават срещите на Владимир Митрушев в димитровградски села и квартали

Поредица от приемни започна в Община Димитровград депутатът Владимир Митрушев

Продължават срещите на народния представител от ГЕРБ Владимир Митрушев с жители на кварталите и  малките населени места в Община Димитровград.

Разораните полски пътища са проблем за животновъдите, защото възпрепятстват воденето на животните до пасищата. За това сигнализираха на срещите си с Митрушев стопани от селата Долно Белево, Голямо Асеново и др.

Депутът вече е предал сигналите в общинска администрация ,както и в областната дирекция Земеделие. Той разясни на стопаните начините за работа на тези служби и вариантите за контакт с тях.

Митрушев подчерта, че гражданите трябва да се обръщат с жалби и сигнали винаги към съответните институции, когато се сблъскат с нередности и да търсят адекватни отговори, защото едно от задълженията на институциите е да отговарят на подобни сигнали и да предприемат съответните действия. В случай, че някоя от тях не е реагирала на подобен сигнал, Митрушев обеща лично да съдейства за това.

На срещите в кварталите "Вулкан" и "Марийно" бяха повдигнати темите за нерегламентираните сметища, некачествено възстановяване на тротоарите и улиците след прокарване на канализацията. Народният представител се ангажира да отнесе въпроса им до общинска администрация, както и друг от проблемите - спешен ремонт на пенсионерския клуб в Черноконево.

За осигуряването на дърва за пенсионерския клуб в село Злато поле ще съдейства още народния избранник, след като на среща с него хората които се оплакаха, че изпитват затруднения с отоплението на клуба през зимата.

Идния понеделник - 20 януари народният представител от ПП ГЕРБ Владимир Митрушев ще се срещне с жители на селата Горски Извор и Върбица в 17,30 часа а от 18,30 е отворената приемна в село Добрич, поясниха от пресслужбата на ГЕРБ.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини