Сириец: Питайте делегатите от левицата колко пари взеха от Асад

"Попитайте делегатите от левицата, гостували при Башар Асад, колко пари са взели. Със сигурност са взели голяма сума пари. Разноските им до там са големи - пътни със самолет на 15 души делегация, кола после да ги превози от летището, престоя там. Със сигурност това не е „гражданско" посещение, защото гражданин не може да стигне до Асад". Това каза пред Нова телевизия Мохамад Ал Бармауи - представител на сирийската опозиция у нас.

„Подигравка е да кажеш, че това е било лично посещение, когато се срещаш с министри. Трябва да си наясно какво искаш да кажеш и как да го направиш", възмути се Мохамад Ал Бармауи.

Изказването му бе по повод два видеозаписа от срещите на депутата от левицата Страхил Ангелов с хората на Башар Асад. Според него, са направени четири срещи - с премиера, с министъра на социалната политика и министъра на финансите, и в Народното събрание.

Мохамад Ал Бармауи преведе в ефира на Нова телевизия за какво разговаря Ангелов по време на срещите, а именно „надява се да информира България за случващото се в Сирия, извън медийното отразяване на ситуацията там".

Източник: http://www.dnesplus.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини