Правят новата маркировка без да затварят източната част от бул."Трети март"?

По всяка вероятност източната тангента на бул."Трети март" няма да бъде затваряна днес

Вероятно няма да бъде затворена в рамките на днешния ден източната тангента на бул."Трети март" в Димитровград. В момента там тече поставянето на нова маркировка за временната организация на движение.

Това се налага заради затварянето на западната тангента в посока Спортната зала, което ще продължи повече от два месеца и е свързано с изграждането на новия ЖП надлез.

"Възможно е да се справим и без да бъде спирано движението по източната тангента", коментира тази сутрин зам.кметът Светослав Стойков.

Работници на ОП "Благоустрояване" поставяха новата маркировка със син цвят. С помощта на метални еластични пана бе обособен "остров", който променя правилата на движение от бул."Трети март" към бул."Д.Благоев".

Както писахме, левият завой по бул."Благоев" не е разрешен, движението ще става пред ул."Иван Вазов" или кръговото кръстовище до бензиностанция ОMV.

На изхода на новата автогара се нарежда и т.нар. ново знаково стопанство.Очаква се западната тангента на бул."Трети март" да бъде затворена тази вечер.

Междувременно са възстановени строителните дейности в района на Водната кула. Работници на фирма "Терна" копаеха дупки за пилоните на новия ЖП надлез от северния край към бул."Д.Благоев".

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Поставянето на новата маркировка за временната организация на движение в района на автогара започна тази сутрин

Западната част на бул."Трети март" се очаква да бъде затворена тази вечер
Възобновени са ремонтните дейности в района на Водната кула

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини