Цитат на деня: Чий го е търсил Делян Пеевски 40 пъти в МВР

Виждате ли как всичко насочваме към Цветанов. Аз пък да ви питам: Чий го е търсил Делян Пеевски 40 пъти в МВР.
Бившият министър на културата Вежди Рашидов в коментар по Нова телевизия за ролята на Цветан Цветанов в ГЕРБ.

Според Рашидов върху Цветанов има много тежък политически натиск. В отговор на въпрос дали е имало медиен чадър от медиите на Делян Пеевски, бившият министър каза, че всеки политик и партия имат нужда от медийни услуги. "Необходим е един медиен комфорт, за да си изпълниш програмата", каза Рашидов.

Той допълни, че не познава Пеевски, но познава майка му. "Имал съм дълбоко уважение към майка му, тя е мъжка жена, идвала е при мен два пъти", каза Рашидов.

Той обаче допълни, че заради Пеевски и това, което сега се пише в медиите му, синът му е обявил, че с децата си ще напусне България. Внуците ми ги питат в училище вярно ли дядо ти е пияница и такива неща. Това си е моя работа, ще ям, ще пия, ще ходя по красиви жени, аз дори на жена си отчет не давам. Синът ми каза: Не искам децата ми да растат в тази отровна атмосфера, какво да му кажа. И аз мога да кажа: Няма да живея в държавата на Пеевски.

Коментирайки последния напуснал групата на ГЕРБ депутат, Рашидов каза, че Красимир Стефанов "вероятно е притиснат с нещо". "Аз няма да напусна на този етап, благодаря на Борисов, че ме покани. Ние сме сключили договор, свършихме някаква работа и я отчетох. Скоро ще изкристализира какво съм свършил. Не ми е направил нищо лошо, за да съм срещу Борисов, каза още Вежди Рашидов.

Източник: dnevnik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини