Кандидатът за кмет Марин Гочев: Ще реша проблемите на Сталево!

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на село Сталево

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на димитровградското село Сталево Марин Гочев бе представен официално днес. Частичните избори там са насрочени за 16 март, а Гочев е един от четиримата кандидати.

Той е ветеринарен техник по професия, от 23 години живее в Сталево и се ползва с добро име сред жителите му, заяви днес председателят на групата на ГЕРБ в местния парламент д-р Вълчо Митрушев.

Той припомни, че кандидатът вече е бил представен на събрание в димитровградското село през февруари. Предстои още едно на 14 март, когато Сталевци ще могат да чуят каква е неговата визия за развитие на населеното място.

Марин Гочев е твърдо решен да се справи с два от наболелите проблеми - лошата питейна вода и изграждането на жп прелез, заради липсата на който сега селото е разделено на две части.

"Надлезът е много нужен, сега с валежите по деретата се стича вода. Не е възможно да се премине от другия край на селото, а пролетната земеделска кампания сега започва да тече", поясни кандидатът за кмет.

"Имам подкрепата на кмета на Общината Иво Димов, че се работи активно по разрешаването на тези въпроси, има и готовност за проекти", заяви Гочев. Смята да се заеме още и с улиците в населеното място, част от които се нуждаят спешно от ремонт. Вярва, че Сталевци ще му гласуват доверие в частичните избори на 16 март.

 Марин Гочев е роден през 1965 година, женен, с една дъщеря студентка. Освен работата му като ветеринарен техник, се занимава и със зеленчукопроизводство и цветарство.

Кандидатът за кмет на Сталево бе представен официално днес
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ня
    няма значение
    0 0
    14:15, 12 яну 2015
    То човек като си е прост,такъв ще си остане цял живот.Не пишете неща от името на други,които хал хабер си нямат.Сами ще си блъскате главите в стената и стената ще се строши,а вие пак ще си останете кухи като фасул,без да обиждам фасула.
Последни новини