Специална вода за плосък корем

Специалната вода за плосък корем може да пиете като допълнение към диетата си за отслабване или просто за подобряване на храносмилането. Във втория случай водата ще ви помогне срещу подуване и болки в корема. Освен това, тя стимулира процеса на изгаряне и усвояване на мазнините. Ето какво ви е необходимо, за да си я приготвите по най-лесния начин: 2 литра доброкачествена вода, 1 супена лъжица настърган на ситно пресен корен от джинджифил, обелена и нарязана на тънки филийки 1 краставица, 10 - 12 млади листа от мента и 1 цял лимон, нарязан на филийки.

Поставете всички измити и почистени съставки в съд, който не бива да е от пластмаса, залейте ги с чистата вода и ги оставете в хладилника за 1 нощ. На сутринта просто разбъркайте и освежаващата напитка е готова!

След като се стопли до стайна температура, пийте от специалната вода бавно, на глътки, в течение на целия ден. За предпочитане е да приемате по 1 чаша от нея 15 минути преди всяко ядене. Също така може да я съчетавате с кафето или чая, които пиете. Ще забележите благотворния й ефект още на първия ден.

Източник: framar

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини