Набират персонал за центъра за настаняване в Черноконево

Центърът за настаняване от семеен тип се намира в кв.Черноконево

Община Димитровград набира персонал за работа в центъра за настаняване от семеен тип в кв.Черноконево. Той носи името "Дъга". Открит бе официлно на 11 декември 2013 г. и е реализиран по европейски проект.

Откриват се общо 13 работни места, поясниха днес от пресслужбата на администрацията - за управител, социален работник, медицинска сестра, възпитател, осем детегледачи и един работник поддръжка.

Кандидатите трябва да подадат писменно заявление за участие, професионална автобиография и декларация, като образците могат да изтеглят от сайта на общината. Документи се подават на гише №1 на първия етаж в Общината.

Желаещите трябва да представят и копие от документи за придобита образователна степен, допълнителни квалификации и копие от документи, удостоверяващи професионален опит. Срокът за подаване на документите е 25 март 2014 г.

Центърът бе открит с водосвет на 11 декември 2013 г., снимка-архив

Центърът от семеен тип е втори такъв в Димитровград. Предвижда се да приюти деца в неравностойно социално положение от 3 до 18-годишна възраст.

Изграждането му е факт с помощта на финансиране по Оперативна програма "Регионално развитие" 2007- 2013, съфинансирана от ЕС чрез Европейския фонд за регионално развитие. Общата стойност на проекта е 654 340 лв.

Изграждането на центъра бе по Европейска програма, снимка -архив

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини