Ревнивец подпали спалнята на бившата

Ревнивец подпали спалнята на бившата си приятелката. 42-годишният Георги Камбарев ударил няколко чашки и разбил жилището на експоловинката си, пише plovdiv-online.Инцидентът е станал в края на миналата година, но сега прокуратурата внася обвинителния акт в съда.

Първоначалното намерение на ревнивеца било да изчака ексизгората си, за да поговорят и да я разубеди да не се разделят. След като дълго време тя не се прибрала, той се вбесил, защото решил, че се среща с друг.

Подпалил спалнята, като веднага след като лумнали пламъците, ревнивият Ромео сам ги изгасил с кофа вода. При пожара били унищожени матракът на спалнята, постелката, олекотената завивка, възглавницата, пердето, дървен корниз.

Щетите са били оценени на 702 лв. След като свършил замисленото, Камбарев решил да си тръгне. Преди това прибрал мобилния телефон на жената и портфейла й с 43 лева вътре.

По-късно той доброволно ги предал на ексизгората си и й възстановил стойността на повредените и унищожени вещи. При разпитите по време на разследването Камбарев се е признал за виновен.

Източник: http://www.novinar.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини