Форум на Българския младежки Червен кръст в Кърджалии

Седемдесет делега­ти от клубовете на БМЧК в цялата страна ще участват в Нацио­налния събор на Бъл­гарския младежки Чер­вен кръст от 21 до 23 март в Кърджали. Ор­ганизацията в града чества 100-годишнина от създаването си, съ­общиха от пресцентъ­ра на БЧК.

Дневният ред на фо­рума предвижда прие­мането на отчет за дейността на БМЧК за 2013 г., в който са от­разени резултатите и постиженията на мла­дежката организация в многообразната й дейност.

Националният събор ще приеме и План за работа на Българския младежки Червен кръст за тази година, както и ще дебатира върху някои организа­ционни предизвикател­ства.

В работата на Наци­оналния събор ще учас­тват генералният ди­ректор на БЧК - доц. д-р Красимир Гигов, зам.-генералният ди­ректор д-р Славита Джамбазова, председа­телите на БМЧК от изминали периоди - Христо Паунов и Да­мян Лечев. От страна на домакините - БЧК в Кърджали, гости на форума ще бъдат пред­седателят на областната организация д-р Тодор Черкезов, дирек­торът на Секретариата на ОблС на БЧК Жана Чакърова, предс­тавители на общинс­ката и областната ад­министрация, парт­ньори и съмишленици на организацията

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини