Депутат пред пенсионери: Разочарован съм от държанието на колегите си в Народното събрание!

Владимир Митрушев разговаря с пенсионерите от клубовете "Габера" и "Хан Аспарух"

Среща с хората от клубовете от третата възраст "Габера" и "Хан Аспарух" проведе депутатът от ГЕРБ Владимир Митрушев. Той сподели с тях разочарованието си от поведението на колегите си в Народното събрание.

„Никак не е случаен ниският рейтинг на 42-то Народно събрание. Всички ставате свидетели на абсурдите, които се случват там всяка седмица. Това са политици не с един или два мандата в Парламента. Лично аз недоумявам държанието им, очаквах много по-високо ниво.“

Митрушев коментира и предстоящите избори за Европейски парламент. Той е убеден, че в хода на кампанията ще има много "черен пиар", защото, по думите му, това е инструмент в ръцете на сегашните управляващи.

"Висока ще бъде цената, която всички ние ще се наложи да заплатим заради управлението ДПС, АТАКА и БСП и не е случаен редът в, който ги изброявам, защото именно ДПС са тези, които управляват държавата, благодарение на АТАКА и мандатоносителите БСП", заяви още Митрушев.

Той смята още, че няма как държавата ни да тръгне напред, когато партиите не гледат в една посока относно националните интереси, а се водят от тяснопартийните си. Депутатът даде за пример последните заигравания на лидера на БСП – Сергей Станишев с етническия мир, както и твърдата проруска позиция на партия АТАКА относно кризата в Украйна.

Митрушев в клуб "Хан Аспарух"

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини