Трудят се по пасарелката до Неделен пазар и нощем

Трудов ентусиазъм кипи на пасарелката в почивните дни и нощем

Усилена работа кипи и през почивните дни, и нощно време на строителната площадка на пешеходният мост до Неделен пазар, показа наша проверка.

Тя бе провокирана от читателски сигнал, в който димитровградчанка, живееща до мястото на ремонтите, пише, че те пречат на хората през почивните дни.

 

"Как е възможно в 00:00 часа да се прави моста на Неделен пазар, просто не е нормално, не стига, че не може да се спи сутрин, а сега и в полунощ бръмчат с някаква машина, а работниците се надвикват, за да се чуят", пише жената на нашата стена във Фейсбук.

Оказа се, че от фирмата- изпълнител бързат да приключат с ремонтите и да спазят сроковете. Това е и причината работата да не спира до късно, разбрахме неофициално.

По последна официална информация пасарелката трябва да е готова във времето до 15 април. В същия период трябва да бъде съборен и ЖП надлеза на бул.”Трети март”., след като моста бъде готов.

Междувременно продължава пешеходния поток от и за кв.”Славянски” през строителната площадка на жп линиите в района на тържището.Тъй като мястото не е оградено, димитровградчани си преминават спокойно през прясно насипания чакъл за новите жп линии, търсейки пряк път.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Предстои поставянето на асаньорите

Димитровградчани търсят пряк път през строителната площадка на пешеходния мост и в пазарни дни

В района на новото кръгово кръстовище до Водната кула не се работи през почивните дни
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини