Психотронните генератори: Информация за размисъл

По неофициални данни разработките на дистанционно психотронно и геофизическо оръжие отдавна са излезли извън лабораториите.Какво трябва да знаем за честотите? Енергията с честота 1-2 херца приспива човека.От 5 до 7 херца предизвиква див страх; ако облъчването продължи дълго време, мозъкът може да влезе в резонанс и да загине. Затова на летците е забранено да влизат в буреносни облаци, защото в тях най-често се получават вихри и вибрации, които имат честота 5-7 херца.В научните кръгове наричат честотите от 5 до 7 херца „гласа на морето”, защото в резултат от тектоничните размествания земната кора се премества под водата, предизвикват се подводни земетресения; точно тях учените наричат „гласа на морето”. Тези земетресения предизвикват вълна, която в морето достига 700-800 км/ч.Нека да си представим как излъчването от 5-7 херца се разпространява със 700-800 км/ч по повърхността на морето? Появяват се явления като „Летящият холандец” – кораб, на който няма хора, но в каютата се вижда как са варили кафе и пр. следи от човешко присъствие. Излъчването по вълните предизвиква паника в екипажа и всеки тръгва да се крие или скача зад борда…Много военни структури използват излъчватели на тези честоти, с цел разгонване на демонстрации, т. е. облъчват хората с тази честота и те панически се разбягват.

Инфразвуковите честоти

През 70-те години на Запад беше проведен опит с използването на свръхниски честоти, които човешкото ухо не чува. Хората в една зала панически се разбягали… Това бил ефектът от ниските честоти.Честотите, близки до слуховото възприятие, се наричат звукови честоти, които също влияят върху човека. Мозъкът, който е свикнал да работи на свръхвисоки честоти (ултрависоки), за него ниската честота от 5-7 херца е погубваща.Съществува следният случай: някой го боли стомахът, пие лекарства, болките не минават; той отива при баба знахарка, която чете молитва над корема му и той се връща здрав в къщи. Тази молитва има честота 14-16 херца и тя възстановява високочестотната енергия във функционирането на стомаха. Вероятно нашите прадеди са знаели в какъв диапазон работи стомахът, в какъв – панкреасът, черният дроб и далакът. Някои смятат това твърдение за лудост.Прадедите ни помагали на болните органи с определена честота, т.е. познавали някои амплитуди, значи са владеели силата на гласа, която влияе върху човека. Ако някой ви говори монотонно, т.е. ниско, вие заспивате.Честотата от 20 до 200 херца е общата средна честота за работата на сърцето. Някои учени твърдят, че сърцето работи в диапазона от 58 до 75 херца. Класическата музика е в диапазона 20-200 херца, а обикновеното пеене обикновено се доближава до диапазона 400-1000 херца.Камертоните са настроени на честотата 440 херца и това е нотата ла. Тази нота влияе на една от чакрите. Затова оперните певци, преди да излязат на сцената, се разпяват с ла-ла-ла… Така те създават честотата 440 херца. Но понякога диапазонът може да достигне до 16-17 хиляди херца…Вече казахме, че нашият мозък работи на ултрависоки честоти. Сигналът от мозъка със свръхвисока честота стига до някой орган и той работи нормално. Но ако енергийният канал е прекъснат, лекарите се опитват да го лекуват с апарати, които извъчват УВЧ или СВЧ. Микровълновите печки имат свръхвисока честота и едва в последните години се заговори, че са вредни за човека. Храната се приготвя бързо, но излъчването им влияе върху мозъка.Диапазонът на сърдечната чакра е 20-200 херца. Когато стигне до 220-230, настъпва срив в сърдечната дейност, повишава се кръвното налягане.Чакрата, разположена на челото, е свързана със зрителните нерви; когато продължително гледаме телевизията, която работи на честота 50 херца, това е честотата на окото и това действа уморяващо.Докато честотата на мониторите беше 50 херца, очите ни бързо се уморяваха, усещахме раздразнение и сънливост. След това честотата стигна до 60 херца и ние започнахме да работим по-дълго; появи се и честота 75 херца и работоспособността ни се подобри. Сега оптималната честота е 85 херца.Днес телевизорите са с честота 100 хц. Така намалява умората на очите, но възприемчивостта към рекламата и информацията, и зависимостта става по-силна.

В момента се разработват компютърни монитори, които излъчват 250 херца, т.е. пет пъти над нормата. Над диапазона от 60 херца човек може да се програмира.Читателят вече знае за 25-ия кадър. Първо го разработват руснаците, а след това американците вградили реклама на пуканки в кадър и след като видели филма, всички зрители хукнали да купуват пуканки.

Днес в света се прилага широко програмата за нервнолингвистично програмиране. Невро – това са невроните на мозъка, лингвистиката е езикът на програмирането, или съкратено НЛП, т.е. това е езиково въздействие върху човека, програмирането му на нервно ниво, влияние върху психиката му., т.е. чрез неговите емоции, думи, постъпки и пр. Но най-често НЛП се използва в рекламата.

През 1987 г. премиерът на Съветския съюз Рижков одобрява бюджет от 500 милиона рубли за програма за пси-технологии, включително и средства за управление на хората и въздействие върху волята им да вземат решения. Програмата наблюдава генерал-лейтенантът от ГРУ Фиряз Ханцеверов. През 90-те години за дистанционно въздействие върху хората са отделени още 500 милиона рубли. В програмата участват 120 организации в специално създадения Международен център за венчърни и нетрадиционни технологии ВЕНТ, с шеф Анатолий Акимов.

Хипнотизаторът Иван Качалин създава апарата „Радиохипноза”, който приспива хората с помощта на СВЧ-излъчвания на разстояние до 50 км; апаратът е изпробван във военна част 71592 край Новосибирск. Апаратът не само приспал войниците, но и предизвикал промени в мозъка им, включително мутации.

В Русия е разработена най-добрата в света система за ПВО на основата на плазменото оръжие. През 1993 г. руснаците предлагат на САЩ да се запознаят с плазменото оръжие, което насочва два енергийни лъча – единият електромагнитен, в микровълновия диапазон, вторият е лазерен. Тези лъчи се срещат в космоса на избрана цел и се получава нещо като взрив – миниатюрна водородна бомба.

Закритите семинари, които са посветени на използването на психотронното оръжие за работниците в КГБ се провеждат в Беларус – в един спортен комплекс край Минск.

През 1988 г. в Киевския отбранителен завод „Октава” са произведени първите пси-генератори, разработени на базата на разработките на учения Беридзе, който изобретява апаратите за медицински цели. Той отказва да сътрудничи на КГБ и ‘загива’ в автомобилна катастрофа, а материалите от разработките му изчезват.

В края на 80-те години апаратът на Беридзе е модифициран и са конструирани стационарните и преносимите генератори на Деев. С тях провеждат масови експерименти с хора във военноморската база в Севастопол, Прибалтика, Грузия, Новосибирск и Чечения.

В Сергиевия Посад в Москва се намира 12-етажен подземен център за генетично оръжие.

Академик В. Казначеев разработва прибор за въздействие върху биообекти чрез снимка. А шефът на лабораторията по микролептонни технологии в Москва Анатолий Охатрин работи под началството на Корольов; те създават апарат, който може да се настройва на биоенергийните характеристики на един конкретен човек. Потоците микролептонни частици доставят в организма вещества, разположени в специална капсула.

„Руският кълвач” е серия от електромагнитни излъчвания; началото на програмата е заложено на 4 юли 1976 г. за въздействие върху времето, земетресенията и психиката на хората. Тя е създадена на базата на предавателя на Тесла. Тези излъчвания прекъснали комуникациите на цялата планета в диапазон от 3 до 30 мегахерца. Един от страничните ефекти в проекта „Руски кълвач”, за който не споменават никъде, е разрушаването на озоновия слой, открито през 1977 г. Един от най-големите предаватели на Тесла недалеч от Киев прекратява работата си след взрива на атомната централа в Чернобил, тъй като реакторът го захранвал. Има версия, че аварията на Чернобилската централа е организирана от западни правителства, за да прекрати излъчванията на „Руския кълвач”.

Подобна е „Американската циркулярна пила” през 1990 г.

След разпадането на Съветския съюз разработването на нетрадиционните технологии преминава в САЩ и транснационални корпорации. Днес психотронното оръжие е базирано в космоса – в създадената в САЩ спътникова система за свръзка ТЕЛЕДЕЗИС, която включва около 300 спътника. Използват се телевизията и радиото, а при необходимост и масовите комуникации.

В проекта HAARP е заложен предавател, на базата на „лъчите на смъртта” на Тесла, който може да се сравни с колосална микровълнова печка, чието излъчване може да се фокусира във всяка точка на земното кълбо; проектът е задействан през 1998 г.

САЩ построиха мрежата от кули GWEN – за създаване на вълни в земната повърхност в извънредни ситуации; те могат да транслират вълни с крайно ниска честота, уж за целите на отбраната.

Филаделфийският експеримент в САЩ с участието на Алберт Айнщайн през август 1943 г. успял да направи есминеца „Елдридж” невидим; този проект бил продължение на проектите „Феникс-1” и „Феникс-2”. Така била получена технологията „Стелс”, радиочадърите за управление на времето на основата на „оргонната енергия” на Вилхелм Райх и радарът SAGE за манипулиране на съзнанието.

През 1975 г. психологът Лорънс Цинео и компютърните специалисти Д. Уолд и Д. Хол създали „компютър за четене на мисли”, който бил изпробван в Станфордския изследователски институт.

Смята се, че САЩ използват психотронното оръжие, за да установят световно господство, за потискане на националния суверенитет в неудобни страни и предизвикване на масови безредици и кървави конфликти, за въздействие върху избирателите по времето на избори, за зомбиране на политически дейци и пр. Щатите скрито провокират корупция, наркомания, междурелигиозни сблъсъци, разпад на държавната власт, армията и службите за национална сигурност.

„Леките” победи на американците в Персийския залив, Афганистан и Ирак се обясняват с използването на психотронно оръжие. Очаква се то да бъде използвано и срещу Иран.

Първият опит на Тесла предизвиква в Сибир известния Тунгуски взрив. Опитите с геофизическо оръжие могат да предизвикат огромни екологични бедствия; с него се обяснява огромният брой, невиждани преди това, природни катаклизми и стихийни бедствия.

Източник: http://svetovnizagadki.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини