Без влакове на гара Димитровград от юни до декември

Между 3 юни и 13 декември 2014 година няма да се движат влакове от гара Димитровград до Симеоновград

През периода от 03-и юни до 13-и декември 2014 г. ще бъде прекъснато движението на влаковете между гарите Димитровград и Симеоновград.

Това заявиха от пресслужбата на БДЖ в отговор на запитване на Dimitrovgrad.bgvesti.net за предстоящи промени в ЖП движението в района на гара Димитровград.

Причините за временното прекъсване на влаковото движение в участъка между двете гари, са свързани с изпълнението на дейности по проект "Реконструкция и  електрификация на железопътната линия Пловдив – Свиленград – турска/гръцка граница" в железопътния участък Димитровград - Симеоновград.   

Извършването на предстоящите ремонтни дейности там налага промени в транспортната схема за движение на всички пътнически и международни бързи влакове.

Използващите пътническите влакове, които обичайно преминават през този участък, ще се превозват с автобуси от гара Ябълково до гара Димитровград, както и от гара Димитровград до гара Свиленград.

За пътниците от международния влак за и от Истанбул ще бъде осигурен превоз с автобуси от гара Ябълково до гара Капъкуле, казаха още от БДЖ.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини