Паркиране по кърджалийски в центъра на Хасково

Кърджалийски опел вдигна задница в Хасково


Кърджали е на път да отнеме от заслужената слава на Хасково като №1 по калпаво паркиране. Водач от дълбокия юг нагледно демонстрира как се спира в условието на претъпкан и ограничен от природни препятствия паркинг. На култовото местенце известно като „Локвата“ по ул. Цар Освободител водачът дълго се чудил къде да остави Астрата си и най-накрая я набутал между две дървета и то така, че задницата на возилото увиснала във въздуха. Гледката дотолкова смути иначе известните с незаинтересоваността си хасковски шофьори, че неколцина спряха да предложат колегиална помощ – дърпане, бутане или въобще някакво спасение от разкраченото положение. Последният обаче ги отпрати любезно с думите „тъкмо паркирах“ и тръгна по работата си без да се притеснява от сетнешното си потегляне.

Въобще паркиралите в „Локвата“ не се притесняваха от нищо, дори и от очеизвадния знак забраняващ паркирането и плашещ с възмездието на паяка. Знакът бе поставен неотдавна след като освободения терен на бивша изоставена къща се превърна в любимо място за безплатно скатаване на автомобилите. Хасковлии вкарват колите си там, дори когато вали и мястото се превръща в една огромна кална локва, откъдето идва и името му. В сухо време като днес пък на „паркинга“ имаше цели 32 коли, преброи Haskovo.net. Няма данни от там да са били репатрирани автомобили и изглежда славата на „Локвата“ вече е стигнала чак до Кърджали.

Г.Христов

След дълго търсене на място водачът открил такова до дърво и кош за смет, без да се притеснява от официалната забрана за паркиране
Шофьорът не се притесняваше от позата си
Човекът отказа помощ на спрели колеги
...и остави колата си да диви минувачите
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини