Млад Ромео на съд за секс с 13-годишна

19-годишен Ромео от Пловдив отива на съд заради секс с 13-годишно дете. Любовната авантюра между малката Йовка Балева и с 6 години по-големия от нея Роман Енчев стигнала до властите чак когато момичето избягало от вкъщи.
Обвинителният акт срещу младежа е внесен от районната прокуратура в съда, откъдето пък трябва да насрочат дата на процеса, уточниха от държавното обвинение.
Сагата между малолетното момиче и баткото се развила през 2012 г. Оказало се, че Роман далеч не е първото гадже на палавата Йовка, чийто първи сексуален контакт тя осъществила, когато била едва на 12 години. В края на лятото преди 2 години тя се запознала с Роман и много го харесала. На 14 януари 2013 г. двамата решили да станат интимни приятели, въпреки че младежът бил наясно с възрастта на невръстната си приятелка. Месец по-късно замисленото станало факт. Двамата продължили да се виждат и правели секс, въпреки че майката на Йовка не одобрявала ранната й връзка. Майка и дъщеря често се карали, което довело до поредния конфликт на 26 февруари 2013 г. Тогава момичето избягало от вкъщи и пренощувало в студа пред блока на любимия. Междувременно родителите на Йовка подали сигнал за изчезването на детето си, а на сутринта съседи пуснали девойчето във входа на Роман. Той пък се обадил в полицията, за да съобщи за намирането на Йовка и завел лично гаджето си в управлението.

Източник: http://www.monitor.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини