В БЧК-Димитровград не събират храни и дрехи за бедстващите във Варна и Добрич

В димитровградския офис на Българския червен кръст /БЧК/ не се приемат дрехи и храни в подкрепа на засегнатите от потопа във Варна и Добрич. Отворена е само набирателна банкова сметка, където всеки, който желае може да предостави финансова помощ:

УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД 
IBAN: BG64UNCR76301078660913 
BIC: UNCRBGSF 
(За пострадалите от наводненията в страната).
 

Уточнението направиха от Областната структура на Червения кръст пред Dimitrovgrad.bgvesti.net в отговор на наше запитване. Читатели от Димитровград се интересуват къде могат да предоставят запазени дрехи и храна за хората, имаши нужда от помощ в Северозападна България.

Към момента нямаме информация да има организиран пункт в Димитрвград за събиране на помощи за бедстващите в този край на страната. Димитровградчани могат да помогнат от разстояние единствено като изпратят СМС с текст DMS VARNA на номер 17 777

И БЧК активира СМС номер за пострадалите - 1466 към всички мобилни оператори за набиране на финансови средства чрез изпращане на благотворителни SMS-и на цена 1 лев. 

Можете да намерите повече информация за нуждата от добороволци или дрехи и покъщина и във Фейсбук на страниците - Да помогнем на Аспарухово и Да помогнем на Добрич.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини