В Хасково: Разкриха пункт за вода и препарати за пострадалите от потопа в Добрич

Приемателен пункт за бедстващите в Добрич разкриват от Областна администрация -Хасково, снимка-архив

Приемателен пункт, където могат да се събират помощи за пострадалите от град Добрич отвори врати в Областна администрация в Хасково.

От администрацията в Добрич, са се свързали с губернатора на Хасково Кадир Исов, за да посочат, че се нуждаят от минерална вода и препарати за почистване.

В тази връзка Областна администрация - Хасково се обръща с апел към институциите, фирмите, неправителствените организации и гражданите на областта, за набиране на помощи за пострадалата от природното бедствие община Добрич. 

"Моля всеки, който желая да помогне, да посети приемателния пункт, намиращ се до гише „Информация“ на администрацията. Помощта се набира до 16:00 ч. на 25 юни, 2014 г", обръща се към жителите на областта Исов.

Събраното ще бъде предоставено на Областна администрация - Добрич на 26 юни с транспорт, осигурен от тукашната областна администрация.

Средства за закупуване на минерална вода и дезинфектанти могат да бъдат внасяни в касата на Областна администрация - Хасково, които ще се привеждат ежедневно по дарителската сметка, обявена на сайта на Община Добрич.
За повече информация в приемателния пункт търсете Владимира Малчиковска - 038/ 608 013 и Красимира Пончева - 0879 250 986.  

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини