Осман Октай прогнозира 140 мандата за ГЕРБ след вота

След разрива с БСП, ДПС се опитва да смекчи тона към всички, да се самопредлага на всички, за да бъде консенсусна политическа формация.
Това коментира бившият депутат от ДПС Осман Октай, известен и като бившата дясна ръка на Ахмед Доган, в предаването "Събуди се" на Нова ТВ.
"ДПС знае много добре какво може да бъде управлението след изборите", заяви Октай. Той прогнозира, че след предсрочните избори
ГЕРБ може да реализират от 140 до 150 мандата в парламента.
"Много добре разчитам емоциите и анализите, моите предсказания обикновено се случват", категоричен бе Октай.
"Единственият начин това да не се случи е кукловодите да вкарат Бойко Борисов в единодействие с Доган и ДПС. Те започнаха вече тази стратегия. Част от нея е и говоренето и флиртуването на Лютви Местан", заяви още бившата дясна ръка на Ахмед Доган.
"Ако се засече, че Борисов има някаква комуникация с ръководството на ДПС, тогава той и 60 мандата няма да вземе",
категоричен е Октай.
По думите му в момента ДПС за първи път има панически ходове и затова веднъж „флиртуват с БСП, веднъж с ГЕРБ”.
Според Октай Сергей Станишев е превърнал България в заложник на амбицията си да стане еврокомисар и затова ще остави рухнала политическа система.
"Касиер на задкулисието, чрез корпоративна финансова група, за наемане на заложници във властта, е минавал през Делян Пеевски.
Той е финансовият касиер, поставял е в яслата всички властимащи мъже. Затова хората треперят", посочи Октай.
"Той е поставял на яслата всички властимащи мъже, правил ги е зависими, затова реагират толкова неадекватно. Тази зависимост не е добра за такива касиери и не приключва добре. Някои такива касиери са разстрелвани по улиците на София", допълни той.
По думите му винаги зад тези събития стоят офицери от запаса, от службите. "Бившата ДС се внедри в ДАНС. Кукуловодите идват от ДС, а в момента са офицери от запаса. Но техните действия водят до Москва", смята Октай.

Източник: http://novini.dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини