Слави изпраща Крисия на „Евровизия”

Чаровното дете-чудо от Разград Крисия ще представи България на конкурса за детска песен на „Евровизия" на 15 ноември в Малта. Идеята е лично на откривателя на Крисия, за когото тя работи в момента - Слави Трифонов. В проекта, с който ще покоряваме Европа, влизат и малките виртуози на пианото, близнаците от Шумен - Ибрахим и Хасан Игнатови. Те ще свирят, а малката красавица ще пее. Близнаците също са откритие на Слави от формата му „Пеещи семейства".

Условието е децата, участващи в конкурса, да са на възраст между 10 и 15 години. Крисия, Ибрахим и Хасан са точно на долната граница - 10 навършени години. според Дългия трите хлапета направо ще омагьосат зрителите по света и ще прославят България в цяла Европа.

„Ще направя от Крисия световна звезда, тя има всички качества, песента вече се прави и е най-доброто, което България може да извади в момента. Следващият победител на детската Евровизия ще е България, бъдете сигурни в това", разпалено обяснявал Трифонов пред колегите си от Би Ти Ви. Целият екип на Дългия бил въодушевен от идеята му. Парчето ще е дело на корифеите от „Ку-ку бенд", а текстът най-веротно ще е на сценариста Ивайло Вълчев.

Родителите и на Крисия, и на близнаците Ибрахим и Хасан са на седмото небе от щастие, че децата им ще вземат участие в най-големия музикален конкурс в Европа.

Източник: http://novini.dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини