Футболистите на Хасково с премии за всяка победа

Футболистите на "Хасково" започнаха сезона с победа

Футболистите на „Хасково“ получиха премии за победата над шампиона „Лудогорец“, която въодушеви местните запалянковци. Спортистите са получили стимулите си вчера, казаха от ръководството на клуба. Оттам обаче отказаха да издадат размера на премиите с уточнението, че това е това е конфиденциална информация. Оттук нататък футболистите ще получават премии за всяка победа, зарекоха се от клуба.

Звездният гол от първия кръг на първенството в „А“ група, който изправи на крака публиката в Хасково, отбеляза Дончо Атанасов. Героят за победата на „Хасково“ бе награден преди мача с „Марек“, който се изигра миналата събота. Двубоят в Дупница приключи с 2:1 в полза на домакините.

Тази събота момчетата на старши треньора Димчо Ненов ще бъдат изправени пред ново предизвикателство. Те ще излязат срещу „Локомотив“ (Пловдив). Очаквано хасковлии ще играят за победа. Срещата ще бъде отново на „Ямача“ от 18 часа. Билетите за места под козирката на стадиона са по 8 и 10 лева, останалите – 5 и 6 лева, а за ученици 4 лева. Цените бяха гласувани на сесия на Общински съвет.

 

Анета Кутелова

 

 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини