Необяснимо видео от охранителна камера - призрак в театъра (видео)

Камера за видеонаблюдение записа загадъчен феномен в местен театър в английското графство Есекс. Британските медии съобщават, че всичко запознало с един съборен стол. Служителите в театъра го забелязали и решили да прегледат записите от охранителните камери.

 Това, което видели надминало и най-смелите им очаквания.  Ръководителят на театъра Джей Сепъл заявява впоследствие, че не вярва в свръхестествената природа на наблюдавания феномен, но въпреки това не е способен да даде някакво рационално обяснение на случилото се.

Сепъл признава също така, че един от бившите служители разказва неотдавна за срещата си с някакво мистериозно същество из коридорите на театъра, а във фоайето по-късно пък е намерен отпечатък, оставен от детско столче, за което също няма каквото и да било разумно обяснение, пишат от chudesa.net. 

Става дума за загадъчният феномен полтъргайст, свързан с шумове, премествания на предмети или пък поява на т.нар. ектоплазма. Редица учени предполагат, че се касае за физически или психологически феномени: самовнушение, магнитно поле, статично електричество, ултра- и инфразвук, йонизация на въздуха. Явлението може да бъде засечено чрез специални камери за нощно виждане. В много редки случаи полтъргайстът може да нарани човек и физически.

Източник: chudesa.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини