„Раковски бийч волей“ завърши в неделя

В неделя приключи плажния волейболен турнир по двойки „Раковски бийч волей“ на басейн Химик. В него участие взеха 8 двойки.

На второ място се класираха Ивана Боянова и Живко Димитров, които бяха и най-атрактивната двойка в турнира. Ивана Боянова, която е участник на Европейското първенство по плажен волейбол за девойки до 22 години във Варна миналата година и Мис Купа България 2014. Младата двойка студенти загубиха драматично финала срещу Денис Режебов и Венцислав Иванов с 1:2 гейма, които взеха първото място на турнира.На трето място се класираха Александър Дафинов и Радослав Бонев.

Бяха поканени участници от региона /Чирпан,Ст. Загора, Хасково/, но те не успяха да се организират за разлика от миналата година. Въпреки това в 3 от двойките имаше участници от София.

Организаторите искат да благодарят на Общината в лицето на г-н Иво Димов, който разреши провеждането на проявата, интернет доставчика „Еском“ за осигуряването на тениски и топка за участниците, фирма „Дин Дан“ - осигурила купите, „Рекламна къща 4“ – осигурила медалите и грамотите, г-н Иван Гочев – осигурил обяд за финалистите.

В края на месеца в програмата за честването на празника на града е включен традиционен общински турнир по плажен волейбол за любители. Всички желаещи да опитат емоциите на този атрактивен спорт, който е включен в програмата на летните олимпийски игри преди 24 години могат да участват.

 

1во място - Денис Режебов и Венцислав Иванов
2ро място - Ивана Боянова и Живко Димитров
3-то място - Александър Дафинов и Радослав Бонев

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини