Фотомоделка ще краси баскетболния отбор на Хасково

Ралица Нанева позира за нова колекция облекла

Фотомоделката Ралица Нанева ще краси баскетболния отбор на „Хасково“ през новия сезон. Красавица е и национална състезателка на България. В хасковския тим тя ще облече фланелка с номер 10. Ралица Нанева е родом от Стара Загора. 175-сантиметровата състезателка, не само, че е чаровна, но и има качества като баскетболистка. През последния сезон носи екипа на „Левски“ и записа до името си показатели от 7.3 точки и 3 борби на мач. Кариерата й на фотомодел не е много разпространена, заставала е пред фотообектив за представяне на колекция облекла.

Под номер 8 пък отива друго ново попълнение в състава на червено-белите - Нели Пашева. Пловдивчанката е изключително опитна баскетболистка и ръководството ще разчита на отличните й стрелкови качества.

„Взехме две състезателки, които много пасват на нашата концепция и стил на игра. Считам, че този сезон ще бъде много успешен и за двете. Готови сме да работим здраво и ако имаме шанс, това ще се случи”, заяви старши треньорът на тима Елена Станкова.

Така българките в отбора на „Хасково“ станаха девет. С привличането на двете състезателки селекцията на клуба е почти към своя край.

Haskovo.net

 

Нели Пашева и Ралица Нанева ще играят за "Хасково"
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини