Дупката на Акация продължава да троши коли, на никого не му пука

Огромната яма, зейнала в асфалта на средата на хасковската улица „Акация“, продължава да троши всеки ден коли, но на никого не му пука, оплакаха се читатели. За дупката, появила се след пороите в края на юли, Haskovo.net писа на 2.08. Тогава автомобил на охранителна фирма хлътна в ямата и направо сцепи предната дясна гума (на втората снимка).

Тогава живеещите в близкия блок №9 заявиха, че са писали многократно жалби до общината, но никой не вземал мерки.

„Всеки ден става беля с тази дупка, въпреки че добри хора са сложили три ярко боядисани автомобилни гуми да предупреждават за опасността“, казаха днес живеещи на Акация.

„Не са само спуканите гуми, някои трошат шарнири, удрят картер, всякакви бели стават, при това всеки ден“, допълниха съседи. Най-потърпевши са тези, чиито гаражи са точно срещу огромната яма, защото няма как да вкарат или изкарат колата си от гаража, без да хлътнат в нея.

Добрата новина е, че скоро не е валяло, ямата е пресъхнала и дълбочината й се забелязва отдалеч. Когато завали и се напълни с вода, мнозина минават през нея, защото си мислят, че е плитка, обясниха свидетели на всекидневните инциденти.

Тодор Кръшков     

 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини