Република БГ:Идваме за да разбием статуквото в Кърджали!

Представителите на "Република БГ"

Седем души от Девети кърджалийски многомандатен район са номинирани за листата на политическа партия „Република БГ“за предстоящите предсрочни парламентарни избори.Повечето от тях са млади хора.

В Кърджалийска област доминират стари партии, генериращи корупция, несправедливост и разруха. Българският избирател търси алтернатива в младите хора и ние заложихме на безкористността. Кърджалийци трябва да избират не само кой да ги представлява, но и как.Ние сме за пряка демокрация,за гласуване чрез референдуми, без брокери между народа и политическото му представителство. Това заяви председателят на предизборния щаб на „Република БГ“ Валентин Манев при представянето на листата.

Българските републиканци са категорични, че като граждани трябва да започнем да избираме политики, а не политически „спасители“. “РепубликаБГ“има ясна визия за въстановяване на държавността, на икономическата стабилност и на справедливостта в България.Това може да бъде постигнато чрез:

-Нова Конституция!Която да се пише от всички нас!

-Нови институции!Не нови оправдания защо институциите не работят!

-Нов подход в образованието!Умни хора-силна нация!

-Нашите пари-за нашето здраве!Да извадим здравеопазването от реанимацията!

-Премахване на държавните субсидии за партиите!Да изкараме на светло източниците на финансиране!

-Електронно правителсто!Време е да стъпим в 21 век!

-50 000 подписа за свикване на референдум, а не 500 000! Пряката демокрация е инструментът за влияние върху управлението!

-Устойчива и прозрачна банкова и бюджетна система! Нашите пари не са източник за забогатяване на нечестните!

-Компетентна и отговорна пред закона администрация!Държавната администрация служи на обществото,а не е инструмент за прокарване на частни интереси!

-Медиите,като източник на информация,а не инструмент за манипулация на общественото мнение!

В Девети кърджалийски многомандатен район „Република БГ“ разчита на:

 

1.Димо Каменов

Роден в Момчилград на 1 април 1977 г. Завършил е Стопанска академия „Д.Ценов“ в Свищов, специалност финанси.Банкер. Пет години е управител на офиса на „Пиреос банк“ в Кърджали, а от скоро ръководи клона на „Интернешенъл Асет Банк“. Семеен с две деца.

 

2.Карамфила Милчева

Родена на 24 март 1961 г. в Крумовград. Завършила е филологическия факултет на ПУ“Паисий Хилендарски“, специалност „българска филология“. Има квалификации в същия университет и във ВТУ“Св.св.Кирил и Методий“. Работила е като преподавател в СОУ“В.Левски“ в Крумовград. Сега е възпитател. Семейна с три внучета.

 

3.Златко Чавдаров

Роден в Кърджали на 8 март 1989 г. Работил в Дания и Германия. Следва в Университата по архитектура , строителство и геодезия. Необвързан.

 

4.Стефан Атанасов

Роден на 19 март 1974 г. В Кърджали.Бакалавър от Минно-геоложкия университет „Св.Иван Рилски“-София. Магистър от ХТИ-София. Започва трудовия си стаж като работник в ОЦК и достига до началник цех. Необвързан.

 

 

5.Йоана Куюмджиева

Родена на 23 май 1991 г. в гр.Кърджали. Завършила е семестриално икономика на туризма във Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите-Кърджали.Работи в сферата на туризма.Необвързана.

 

6.Анна Делчева

Родена в Кърджали на 31 октомври 1985 г.Завършила е компютърно инжинерство в Минно-геоложкия университет „Св.Иван Рилски“-филиал Кърджали.Следва във филиала на Пловдивския университет „Любен Каравелов“, специалност „български и история“.Семейна с едно дете.

7.Валентин Манев

Роден на 20 януари 1966 г. В село Долно Капиново,община Кирково.Завършил „финанси“ в Стопанска академия“Д.Ценов“ -Свищов. Има девет години трудов стаж като банков служител. Кмет на община Кирково в мандата 1999-2003 г., зам.-директор на ОЦК от 2006-2012 г.,изпълнителен директор на ОЦК-2012-2013 г.

Семеен с три деца.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини