Настоятелството на Алеко поставя кутии за дарения на 15 ІХ

ОУ "Алеко Константинов" също се присъединява към кампанията букетите да се заменят от помощ за наводнените- снимка - архив

След СОУ "Любен Каравелов" и ПМГ "Иван Вазов" още едно димитровградско училище се присъединява към кампанията за подпомагане на наводнените семейства - ОУ "Алеко Константинов".

Призив отправят от училищното настоятелство, като приканват родителите и учениците, които имат желание, да предоставят средствата за букетите за хората, засегнати от пороя.

Специални кутии ще бъде поставени на двата входа на училището, казаха от настоятелството. От там държат събраната сума да се използва за наводнените семейства в Община Димитровград и по-конкретно село Странско.

Родителите се ангажират лично да предоставят събраните средства на кмета на Общината или кмета на селото. Кутиите ще останат в училище "Алеко Константинов" до 19 септември.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Об
    обикновен гражданин
    12 -8
    16:49, 12 сеп 2014
    Стига бе стига с тая просия станахме като циганките просякини За тая цел си има органи в държавата плащаме си данъците работим за тая държава а тя непрекъснато подзкокоросва разни с призиви за дарения
  • 2
    Гр
    гражданка
    14 -1
    16:57, 12 сеп 2014
    Защо го приемате така - ясно си пише - ПО ЖЕЛАНИЕ! Който иска да носи цветя, който иска - пари, който иска -нищо да не носи!!!!
  • 3
    Te
    teq dvete na snimkata
    0 -1
    11:52, 13 сеп 2014
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 4
    36
    36656
    2 -1
    13:55, 13 сеп 2014
    А не може ли да се носят и цветя и да се пуснат пак парички в кутиите?
Последни новини