Зловещо дете се появи отново след 32 години

Демони с бездънно черни очи в тела на момичета чукат по вратите, разхождат се по улиците и парковете и превръщат спокойната вечер на жителите в Централна Англия в кошмар, пише в. "България днес". Разследването на страховитото явление е поверено на детектива по паранормални събития Лий Брикли. Задачата му е поверена от г-жа Кели от градчето Канок Чейс, графство Стафордшир. През миналата година жената се разхожда с дъщеря си в близката едноименна гора, когато вижда призрак на момиче с чисто черни очи.

"Чухме ужасяващи детски писъци на метри от нас и, естествено, отидохме да видим какво става. Изведнъж пред нас се появи призрачен образ на дете. То беше на не повече от 10 години. С ръцете си покриваше очите. Попитах я добре ли е и дали тя е викала за помощ. Тогава свали ръцете и отвори очите си. Те  бяха напълно черни, без ирис в тях, без бяло, без нищо. Побягнахме на секундата с дъщеря ми. Когато се отдалечих на стотина метра оттам, се обърнах и видях, че привидението е изчезнало", твърди уплашената дама пред пресата на Острова. Тя веднага се сеща за местната легенда от 80-те години, според която в гората броди духът на малко момиче с неземно черни очи и моли за помощ Брикли. 28-годишният младеж е от същия град и лично е изследвал легендата за призрака в гората.

"През 1982 г. чичо ми е бил на 18 г. Той също като г-жа Кели в гората е видял момичето в черните очи и често ми е споделял за тази история. Вярвам напълно на клиентката си, че наистина е имала паранормална среща със същество от отвъдното. Ще открия какво се крие зад това явление и веднъж завинаги ще разгадая мистерията", категоричен е Брикли. Първата среща с деца с черни очи е описана от журналиста Браян Бетел преди десетина години. Оттогава на всички форуми за паранормалното и в мрежата се дискутира явлението, което няма правдоподобно обяснение. Разказите на очевидците са различни, но потвърждават общото: децата с черните очи на външен вид са съвсем обикновени човешки деца, но от тях струи невъобразима отрицателна енергия. Хипнотичните черни очи без бялото на очните ябълки е сигурен белег за нечовешката им природа, а погледнеш ли в тях, веднага те обзема панически страх и се лишаваш от воля.


Източник: http://www.novini.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини