След Лудогорец и ЦСКА се готви в Димитровград преди мач с Хасково

ПФК "Лудогорец" тренира на стадион "Миньор" преди първата среща в есенния дял на първенството на А група, която пак бе с "Хасково 2009"

След ПФК "Лудогорец" още един любим отбор на запалянковците - ЦСКА ще тренира тази година на стадион "Миньор" в Димитровград.

В събота, 8 ноември тук ще пристигне армейският отбор, за да се подготви за срещата си с "Хасково 2009", потвърди президентът на ФК "Димитровград" Ангел Колев. Тренировката започва в 13:00 часа.

Двубоят с "Хасково 2009" е част от елитното ни първенство и ще се играе на 9 ноември на стадиона на Ямача в областния град.

Това не е първата визита на ЦСКА в Димитровград. Преди повече от две години армейците имаха опознавателна обиколка из Димитровград, заедно с треньора Стойчо Младенов, който е живял в Черноконево. През октомври 2013 г. ЦСКА отново тренира на стадион "Миньор", но заради среща от купата на България.

В местния парламент на два пъти тази година бе внесена докладна за обявяване на Младенов за почетен гражданин на Димитровград, която, обаче не бе одобрена.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Стойчо Младенов на визита в Димитровград през октомври 2012 г., снимка-архив
Футболистите на ЦСКА в Историческия музей в Димитровград,снимка-архив
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Мн
    Много ясно
    4 -5
    17:00, 4 ное 2014
    "...на два пъти тази година бе внесена докладна за обявяване на Младенов за почетен гражданин на Димитровград, която, обаче не бе одобрена."

    Много ясно. че няма де бъде одобрена!
    Само така!
Последни новини