Алековци с отлично представяне в състезание по англ.език за седмокласници

За поредна година ОУ“Алеко Константинов“ се включи в състезанието по английски език, организирано от ЕГ „Д-р Иван Богоров“

За поредна година ОУ“Алеко Константинов“ се включи в състезанието по английски език за седмокладници, организирано от ЕГ „Д-р Иван Богоров“.

Отборът на училището ни бе съставен от седмокласниците Лора Ламбрева, Даниела Койнова, Мая Илчева, Елена Петрова и Милка Василева, водени от техните преподаватели по английски език Галина Жечева и Ангел Милков. 

Състезанието протече в две части - устна и писмена. В първата част седмокласниците се представиха и разказаха две басни. Следваха 3 кръга със занимателни игри, свързани с лексика. Последваха разнообразни въпроси, които помогнаха на участниците да повишат сбора от точките си.

По време на писмената част момичетата решаваха тест от 50 въпроса за 40 минути.

В крайното класиране от писмената част Лора Ламбрева зае първо място, Даниела Койнова остана втора, а третото място си поделиха Мая Илчева, Елена Петрова и още един участник от ОУ“Пенчо Славейков“. Седмокласниците получиха грамоти, сертификати за участие, речници и литература на английски език. 

Момент от състезанието в ЕГ "Д-р Иван Богоров"

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини