Ремонтът на ЖП подлеза в Димитровград "замръзна"

В първите дни на 2015 г. не се ремонтира ЖП надлеза в Димитровград

Минусовите температури в първите работни дни на 2015 година "замразиха" ремонта в подлеза до ЖП гарата. Заради неподходящото за строителство време спря полагането на плочки върху стълбите на пешеходното съоръжение.

Наша проверка на място показа, че почти е приключило е обновяването на стените, остава само обицовката. Подготвя се и поставянето на ново осветление, което ще освети подлеза. Сега преминаването през него вечер е изпитание, тъй като има една лампа на единия от входовете.

Заради постоянния поток от пешеходци почти съборени са и предпазните мрежи, някои от хората минават и през строителната площадка. Пълни с вода са и част от асансьорните шахни.

От Общината коментираха, че работата ще продължи когато температурите навън станат подходящи за извършване на реконструкция. 

Ремонтът на едно от най-използваните от димитровградчи съоръжения започна в средата на изминалото лято. В края на октомври за движение бе отворен половината подлез.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Част от предпазните мрежи са съборени на земята
Нови плочки са поставени на страничните стълби на подлеза
Предстои поставяне на ново осветление
Пешеходците на своя глава минават и от затворения край
Преминаването през надлеза вечер е изпитание
Осветление от единия край осигурява голяма лампа

Шахтите за асансьор

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Fe
    fen62
    4 -3
    21:57, 7 яну 2015
    а бе кои сте ВИЕ че проверявате -стените били готови -аз всеки ден минавам през подлеза осветление не виждам-да не говорим че шахтите на асансьорите са редовно пълни с вода и явно не могат да се справят-----А БЕЗ ТЯХ НЯМА КОЙ ДА ПРИЕМЕ ПОДЛЕЗА ----ТАКА ЧЕ ТЕЖКО НИ---ВСИЧКО ЕДИН ГОЛЯЯЯМ БАЛОН
Последни новини