Димитровградчанин застрелян в столицата

Кооперацията в кв."Витоша", където живеели Дамянови, снимка БГНЕС

Застреляният снощи в София строителен предприемач Митко Дамянов е родом от Димитровград, научи Dimitrovgrad.bgvesti.net.

48-годишният мъж, който бе убит заедно със съпругата си Наталия в столичния квартал "Витоша", е завършил закритото вече основно училище "Н.Вапцаров", а по-късно учи в Математическата гимназия в Хасково. Родителите му са били преподаватели в тукашни учебни заведения.

Бизнесменът се премества в София преди близо 20 години и живее в кооперацията ул. "Йордан Стубел", до която е станал инцидента.

Полицията продължава да издирва убийците на разстреляните снощи в столицата строителен предприемач и съпругата му, информира Dariknews.bg

Телата на 48-годишния Митко Дамянов и 42-годишната Наталия Дамянова са били намерени снощи между два блока в столичния кв. „Витоша" от техен съсед. На мястото в момента тече втори оглед на разследващите. По неофициална информация 8 куршума са били изстреляни по семейството, a водещата версия към момента е поръчково убийство.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

 

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Гу
    Гуру
    25 0
    18:41, 9 яну 2015
    Без причина няма никой да тръгне да ги пълни със олово. Имало е дела срещу тях за дължаща сума от 5 милиона лева до колкото четох, която във последствие е прекратена от прокуратурата и съответно, като няма държава хората вземат присъдата от само себе си.

Още новини

Последни новини