Любовта е сляпа (видео)

Любовта е сляпа, тя не признава граници, нито закони. На днешния ден много от нас се замислят на какво са способни половинките ни за нас. На Свети Валентин си разменяме валентинки, подаряваме си сърца, шоколадови бонбони и цветя. Понякога чувствата между двама души се простират отвъд материалното. И клипът на песента "Kiss", създаден за корейската група J-Entercom, го доказва.

Млад фотограф прави външни снимки заедно със свои колеги. Момиче, което бърза на улицата, минава през екипа и влиза в кадър. Човекът зад обектива обаче не се ядосва, защото е запленен от красотата на девойката, която успял да заснеме. Двамата се разминават за части от секундата, но в мъжа вече се заражда онова чувство, което по-късно ще го накара да направи всичко в името на любовта.

Историята може да свърши дотук, ако двамата не се срещат отново - онези случайни виждания, които ни разтърсват и вече не сме същите. Оказва се, че красивото момиче е фризьорка, а фотографът влиза за подстрижка именно в нейния салон. На тръгване той си забравя шапката и именно тя става повод двамата да се видят отново.

Момичето също не е безразлично към младия фотограф и решава да го открие, за да му върне шапката. Така пламва тяхната любовна история, която може би за много от вас ще е банална, ако не знаете как се развива по-нататък.

Любовта е сляпа, любовта те кара да летиш, за любовта правиш и немислимото, в името на нея си готов на всичко. В това вярва главният герой в корейското видео. Изгледайте го, за да разберете как свършва неговата любовна история. После се замислете колко често показваме чувствата си на любимите ни хора.

Източник: http://www.standartnews.com/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини