ОДЗ "Слънце" подкрепи семейството на болната от рак Ирина

Дарение на семейството на болната Ирина предоставиха днес родители и персонал в ОДЗ "Слънце"

В кампанията за облекчаване здравословното състояние на 25-годишната Ирина, която страда от рак, се включи днес димитровградското ОДЗ "Слънце".

Преди две седмици там е обявена акция "Да бъдем спонтанни в доброто". Тя е обща инициатива на градината, БЧК-Хасково и Отдел "Закрила на детето" - Димитровград, като целта е набиране на дрешки за нуждаещи се деца.

След като прочели в медиите за болната майка на 5 деца, от "Слънце" решили да помогнат. Родители и ръководството на градината занесоха днес в дома на Ирина част от набраните дрехи, а също и трайни хранителни продукти, перилни и почистващи препарати.

Останалото дарение от дрехи, което се побира в 4 автомобила, днес бе предоставено на отдел "Закрила на детето" в Димитровград.

"Благодаря на родителите, които откликнаха за подкрепата и съпричастността от името на целия екип на ОДЗ "Слънце", сподели директорът Веска Гочева. 

1069 лв. са постъпленията до момента в дарителската сметка на „Подари усмивка" за онкоболната 25-годишна майка на 5 деца Ирина от Димитровград. Това съобщи председателят на организацията Наталия Делчева. В офиса на бул. Раковски 16, етаж 1 продължава събирането на дарения- детски дрешки и хранителни продукти, както и на средства в специално направената за целта кутия.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Здраве пожелаха на Ирина дарителите
Представители на родителското настоятелство с дарението
Децата на Ирина се зарадваха на лакомствата, донесени от дарителите
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини