Аварирали тирове затвориха пътя Хасково-Димитровград, още села без ток в Общината

Пътят между Хасково и Димитровград е затворен заради аварирали тирове

Обстановката в Община Димитровград продължава да се усложнява заради снеговалежа. Пътят Хасково-Димитровград е затворен за движение поради аварирали тирове, трудно проходим е пътя за Пловдив, информира кметът Иво Димов, който е направил оглед.

Всеки момент ще бъде затворен и пътя за село Брод и Симеоновград, тъй като една от скъсаните диги на река Мартинка прелива и е заляла пътното платно на обичайното си при валежи място.

Почти всички села в Общината нямат ток, изключение правят само Крепост, Брод и Черногорово, където има захранване. Локални аварии има и в Димитровград.

В града снегорините продължават да чистят, на снегът е тежък, информира още Димов. Съветът към шофьорите е при възможност към момента да не се пътува. Очаква се спиране на снега привечер.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Съ
    Съгласен
    18 -1
    15:36, 7 мар 2015
    Управляващите са такива , каквито ние си ги избираме . Докато няма гражданско общество нещата ще са такива . Докато ние гражданите си мълчим когато за директори на държавни структури се назначават поставени лица на съмнителни и компрометирани пишман бизнесмени снега ще ни изненадва .... Щом се позволява на фирма като АБ с милиони задължения да спечели обществена поръчка за милиони левове .....
  • 2
    Wa
    Warner brothers
    3 -2
    15:40, 7 мар 2015
    Кметът си няма друга работа ами оглед ми ходи да прави.
  • 3
    Wa
    Warner brothers
    4 -2
    15:40, 7 мар 2015
    Кметът си няма друга работа ами оглед ми ходи да прави.
Последни новини