Борисов: Мразя да ме питат къде отивам и кога ще се върна, затова съм ерген

По време на обиколката си в засегнатите от снеговалежа райони в областите Смолян и Пловдив премиерът Бойко Борисов намери време да обясни защо не се жени и как да се реши демографската криза в България, предаде Нова телевизия.

Откровенията на премиера започват след въпрос на журналистка къде отива. "Заради такива като тебе не мога да се оженя. Само при мисълта, че като тръгна нанякъде ще ме питат къде отивам... Това ми е най-омразния въпрос - Къде отиваш и кога се връщаш", реагира Борисов. По повод закачките на Мая Манолова към Лиляна Павлова, че има тен, премиерът отбелязва: "Че ти си си църна по рождение".

На подмятане от залата, премиерът изразява надежда, че дано след седмица на тъмно в Смолянско и Кърджалийско има едно хубаво нещо от бедствието - повече бебета. "Ако е така ще ви гасим тока за по една седмица", казва Борисов.

По-рано през деня Борисов заяви, че ГЕРБ ще подкрепи на местните избори през есента кандидати на Реформаторския блок (РБ), ако те отидат на втори тур, а кандидатите на ГЕРБ останат трети, на Националното съвещание на партията, което се проведе в Пловдив, цитиран от пресцентъра на ГЕРБ.

Източник: http://www.dnevnik.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини