Майка загина след скок с детето си от петия етаж

Жена загина, а детето й е в тежко състояние, след като майката скочила с него от петия етаж на жилищна кооперация в Бургас, съобщиха от ОД на МВР- Бургас.

Инцидентът станал днес около 18.08 часа на бургаската улица „Батак” № 25. 

Своевременно районът около местопроизшествието е отцепен от полицейски служители, като е констатирана смъртта на жената. Детето - 3-годишно момиченце, е откарано в МБАЛ – Бургас, където в момента се извършва животоспасяваща операция. По първоначални данни то е с тежка черепно-мозъчна травма, разкъсвания на белите дробове, фрактури на лявата ръка и левия крак и множество вътрешни поражения.

Жената е 33-годишна руска гражданка, пребиваваща временно в Бургас. Тя била семейна, като съпругът работел в Москва и идвал в България епизодично. Рускинята отглеждала сама 3-годишното си момиченце, с което заедно обитавала под наем апартамента на петия етаж в жилищната кооперация от близо 2 години.

По данни на свидетели жената заедно с момиченцето се прибрала около 18.00 ч. в жилището си. Минути по-късно скочила през терасата, падайки във вътрешния двор на кооперацията, като сигнал за инцидента подали нейни съседи, които се връщали от работа.

При извършения оглед на апартамента, обитаван от 33-годишната рускиня, ключът е открит от вътрешната страна на входната врата. В Пето Районно управление „Полиция” – Бургас се разпитват съседи и познати на загиналата жена, като се уточняват причините за инцидента. По случая е образувано досъдебно производство.

Източник: dnes.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини