Наградиха алековци, участвали във "Водата -извор на живот"

Класираните в националния конкурс за рисунка "Водата - извор на живот" шестима алековци бяха наградени днес

Класираните в националния конкурс за рисунка "Водата - извор на живот" шестима алековци бяха наградени днес. Директорът Дорина Желязкова им връчи грамоти и награди и на 10 ученици, достойно представили се и в училищния конкурс със същото заглавие.

Възпитаниците на училището са подготвили 50 творби. Те са били оценявани от жури в състав преподавателите по изобразително изкуство  Лилия Радкова и  Боряна Петрова. Имената на победителите са:

1- 4 клас – Красимир Драгоев – 2 в клас, Стивън Ангелов – 4 в клас и Божидар Пейков – 4 г клас;

5-8 клас – Радимира Коева – 6 б клас, Мариела Богоева – 7 а клас и Анита Андонова – 7 в клас.

Днес директорът на училището госпожа Дорина Желязкова награди с грамоти и награди на шест ученици, изпратени на национален кръг  и още 10 достойно представили се  в училищния конкурс.

Освен с рисунки Алековци участваха в националния конкурс "Водата- извор на живот"” и с литературни творби, приложно изкуство, фотографии и мултимедийни презентации.

Мария Кирева от 7 в клас и Даниела Койнова от 7 а клас с ръководители госпожа Радка Сенкова и госпожа Кръстина Борисова са допуснати до национална защита на мултимедийната си презентация. Те ще представят училището на 19.03. в град Бургас.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини