Уил Смит учи Марго Роби на фокуси

Уил Смит е изпечен мошеник във "Фокус".

Уил Смит се опитва да превърне Марго Роби в изпечена измамница в новия филм „Фокус”. Това е поредната холивудска лента, в която главните герои са крадци и мошеници, на които публиката трябва да симпатизира, защото техните врагове са далеч по-лоши от тях.

В духа на класики като „Бандата на Оушън” и във „Фокус” ще видим умни схеми за лесни печалби, надиграване с големи залози и дръзки престъпници, които са готови да рискуват живота си както за парите, така и заради тръпката.

Разликата с други подобни ленти обаче е, че „Фокус” дава една малко по-реалистична представа за живота на измамниците. Те рядко се занимават с прекалено сложни схеми и вместо това прекарват повечето си време, като крадат от наивници и припечелват с дребни престъпления. Това е трудна и черна работа и човек трябва да е наистина добър, за да оцелее дълго в подобни среди.


Истинското надиграване във „Фокус” обаче не е толкова в името на печалбата, а по-скоро в името на любовта. Героинята на Марго Роби е нова в престъпния свят и си намира ментор в лицето на Уил Смит, който е истински майстор на измамата.

Той бързо я вкарва във фокусите си, но след това двамата се разделят. Срещат се отново в Буенос Айрес, където Роби вече е изпечена измамница. Уил Смит я въвлича в заплетена схема с надеждата да си върне любовта й.

Марго Роби с другата звезда във филма - Родриго Санторо.
Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини