Бранител на "Юве" респектиран от Бербатов

Българската звезда Димитър Бербатов стои между Ювентус и мечтания от тима требъл този сезон. "Старата госпожа" е почти сигурен шампион на Италия, а вече е на финал и за Купата на страната. Но, за да запази шансовете си за три титли, трябва първо да елиминира и Монако в 1/4-финалите на Шампионската лига.

А според защитника на "бианконерите" и на "скуадра адзура" Леонардо Бонучи, това няма да е никак лесно заради наличието на българина в състава на "монегаските". Точно Бербо бе отличен като най-голямата заплаха за защитата на торинския гранд от централния бранител.

"Нищо не ни пречи да мечтаем в този специален за нас сезон. Не се заблуждаваме, че ще ни е лесно, защото има много дълъг път до мечтата, но ние вървим по него. Победа през уикенда над Парма ще ни даде правилния подход за двубоя с Монако в Шампионската лига..."

"А той няма да е никак лек. Имаме огромен респект към този съперник, който знаем, че е унищожителен на контраатаки. И имат страхотно оръжие, в лицето на Димитър Бербатов, който продължава да е сред най-големите нападатели в Европа", сподели Бонучи.

Битките между Ювентус и Монако от 1/4-финалите в Шампионската лига ще се проведат през следващите две седмици, първенеца на Италия от последните няколко сезона е фаворит в този сблъсък. Тима на Масимилиано Алегри отстрани безпроблемно Борусия Дортмунд в предния кръг, докато Монако имаше късмет в реванша на свой терен с Арсенал, след като спечели първи мач с 3:1, но загуби втория с 2:0 и продължи заради повечето попадения на чужд терен.

Източник: http://presa.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини