Кола летя 10 метра, приземи се върху гаражи под улицата

Лек автомобил се приземи върху гаражите на жилищен блок на ул.Хан Пресиян", падайки от по-горната улица "Христо Смирненски" в Смолян. Колата била паркирана на стръмната улица днес следобед. Собственичката Силвия пристигнала от Гоце Делчев на гости на приятели в Смолян.

Младата жена оставила возилото и преди да разтовари багажа отишла на разходка с приятели. Около два часа по-късно й се обадили, че колата я няма. Оказало се, че тръгнала на самоход по наклонената улица, на косъм минала покрай три възрастни пешеходки от квартала и преобръщайки се паднала върху гаражите по-долу.
Очевидци и съседи разказаха, че грохотът бил като от земетресение и здраво уплашил живеещитге наоколо.
 
Акцията по изваждане на колата, кацнала върху камара дърва, започна около 19 часа тази вечер. Спасителите положиха максимални усилия да прикачат возилото за крана на специализираната кола с най-малки щети.
"Нямам представа какво се е случило, дали ръчната е отказала или нещо друго. Наистина не знам", разказа видимо притеснената Силвия, която не за пръв път гостува на приятели в Смолян и до сега не е имала проблем с колата.
СмолянБГвести.нет 

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини