Жената, което целуна непознат на маратона в Бостън получи вест от съпругата му

Историята за целувката с непознат на маратона в Бостън достигна финала си. Той не е точно хепиенд.

Участничка от Тенеси издирваше непознатия мъж, когото целуна по време Бостънския маратон тази година. Сега тя получи отговор най-накрая. От съпругата на мистериозния мъж.

Бегачката се осмелила да целуне непознат добре изглеждащ мъж, докато тичала през град Уелсли. По традиция жените от Уелсли Колидж  предлагат целувки на трасето на маратона.

След състезанието на 20 април тя се опитала да намери мъжа, който я впечатлил, чрез социалните медии. Получило се така, че това генерирало внимание в национален мащаб от страна на телевизии и електронни медии.

Обаче този уикенд на издирването бил сложен край. Жената получила писмо от съпругата на неидентифицирания мъж. В него тя пишела, че вниманието било забавно, но със съпруга й искат да останат анонимни.

"Когато тази история бе излъчена по новините бяхме доста изненадани", пише съпругата в част от писмото, цитирано от The Townsman. "Повярвайте ми, приятелите ни извлякоха  много от тази история ..." И веселата съпруга продължава: "Въпреки, че това може да не е краят, на който сте се надявали, спонтанният, глупав момент сниман в Уелсли предава забавлението, енергията и духа на Бостънския маратон. Силно се възхищавам на Вашия кураж и смелост и Ви желая много щастливи състезания в бъдеще. Поздравления за финала Бостън! "

Спортистката също писала в отговор на съпругата, а пред медиите казва: "той е щастлив да се омъжи за някой като нея" и се извинява за неудобството, което нейкното издирване може да е причинило. Казва също, че е разчувствана от подкрепата, която е получила, но е щастлива да продължиш напред.

Смята да участва отново ва Бостънския маратон, но с намерението при целуването да среща само неженени мъже.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини