Бездомни песове нападнаха медсестра

Две бездомни кучета нападнаха по време на нощно дежурство старшата сестра на хирургично отделение Маргарита Лазова пред общинската болница в Дупница. „Около 2 часа през нощта излязох пред болницата да изпратя дъщеря си, която отпътува за Хърватска на турне с танцов състав от Дупница. Изведнъж пред мен изскочиха две кучета и ми се нахвърлиха. Беше страшно", разказа пред „Струма" Лазова.

„Изпаднах в паника. Гледайки ги в очите, тръгнах заднешком, за да вляза през вратата, но се ударих в стъклото до нея, счупих го с тялото и паднах по гръб във фоайето на болницата. Охранителят на болницата и дежурната сестра в реанимация ми помогнаха да стана. Нямам нищо счупено, но усещам болки в гърба", допълни старшата сестра на хирургичното отделение на общинската болница в Дупница.

Вчера сутринта счупеното стъкло на входа на болницата беше подменено. Докато Маргарита Лазова разказваше за преживения стрес, в Спешен център дойде Николай Мусторов от Дупница, също нападнат от бездомно куче.

„Кучето ме одраска със зъбите си. Отидох при личния си лекар да ме прегледа, а той ме изпрати в Спешен портал на частната болница в Дупница. Отидох там. Казаха ми, че нямат ваксина, и да отида в Спешен център. Пристигнах и ми направиха ваксина. Трябваше да обиколя цял град, за да ме ваксинират против бяс. Няма оправия в тази държава", заяви 70-годишният дупничанин.

Източник: http://www.standartnews.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини