Кандидат - кмет на село Добрич от ГЕРБ с поздрав към поетите от "Доброслов"

Изображение 1 от 10

     „Радетелят на словото, истинският българин, който държи да се случва това "Доброслов" с цената на много трудности и жертви в личен и обществен план”. Така бе представен днес в Добрич кандидатът за кмет на димитровградското село от ПП ГЕРБ Марин Маринов. Той участва в откриването на 9-ото издание на поетичния маратон, който събра на едно място близо 40 творци от различни краища на България. Мястото бе откритата сцена в центъра на селото, направена това лято с активното участие на Марин Маринов и подкрепата на Община Димитровград.

    Литературният празник стартира с водосвет в църквата „Св. Иван Рилски”. Кандидатът за кмет на село Добрич и кандидатите за общински съветници от листата на ПП ГЕРБ засадиха дърво в двора на детската градина.

    Маринов поздрави участниците в "Доброслов""Благодаря ви, че сте тук", обърна се към поетите Маринов и добави, че използва трибуната, за да благодари на кандидата за кмет на Общината от ПП ГЕРБ Иво Димов за разбирането, което проявява и вече четвърта година напълно подкрепя празника "Доброслов".

    „Това, което става тук, в село Добрич, го няма никъде другаде в България. Единственото островче на духа! Марин Маринов заслужава много повече” бяха думите на литературния критик и член на журито Марин Кадиев. В следобедните часове литературния празник ще приключи с награждаване.

    Платена публикация

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини