ПП ГЕРБ-Димитровград: Откриваме предизборната си кампания с ясни цели и видими резултати!

Изображение 1 от 10

    По традиция с водосвет в църквата "Св.Димитър" ПП ГЕРБ -Димитровград постави началото на своята предизборна кампания за местните избори на 25 октомври. На него присъстваха кандидатът за кмет Иво Димов, кандидатите за общински съветници от листата на партията и кандидатите за кметове на малките населени места. Пожелание за успех в напреварата отправи архиерейски наместник Георги Тодев. По-късно пред офиса на партията на бул."Раковски" се изви хоро, на което се хвана кандидатът за кмет Иво Димов и членове и симпатизанти на партията.

    "Днес откриваме своята кампания без помпозност, без фанфари и духова музика, но за сметка на това с ясни цели и видими резултати. Резултати, които са видими за всички жители на Община Димитровград", каза Димов. Подчерта, стореното от него и екипа му за последните 4 години и заяви, че в този период се е върнала финансовата стабилност на Община Димитровград. Димов припомни и за разплатени над 12 млн.лв. кредити към банки и финансови институции, както и за усвоени реално над 40 млн.лв. по европейски проекти. Кандидатът за кмет от ГЕРБ припомни и мащабните ремонти, направени в последните години, както и усилията за реанимиране на МБАЛ "Св.Екатерина".

    Димов заяви още: "На тези избори ПП ГЕРБ е с №20 в бюлетината, на предните избори бяхме с №2. Знаете ли каква е символиката? Освен, че днес вали дъжд и ще ни върви по вода, №20 означава 2:0 за ГЕРБ на 25 октомври". Нека направим така, че заедно да продължим на градим бъдещето си, призова кандидатът за кмет. Това, което не успяхме да направим, но съм сигурен, че ще направим е да има инвестиции и работни места, за да може младото поколение да остане тук в града, завърши кандидатът за кмет от ГЕРБ.

    Думата взеха и кандидатите за общински съветници Кирчо Кирев и Митю Вълчев. "Ние трябва да направим дори и невъзможното Иво Димов да повтори мандата си на кмет на Общината. Не по-малко важна е и другата цел - мнозинство в Общинския съвет", призова Кирчо Кирев. И добави: "Разчитаме на вас и вашата подкрепа!"

    "Чувствам се горд, че заставам пред вас с открити очи да ви приветствам да бъдете винаги така силни и смели", заяви и кандидатът за съветник Митю Вълчев. Припомни, че като кмет Иво Димов винаги е изпълнявал обещанията си. Призова кметовете по населени места в Общината да бъдат по-упорити и да положат усилия за подобряване живота на хората там.

    Платена публикация

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини